Dr. Lakatos Gábor

Fül-orr-gégészet Dr. Lakatos Gábor fül-orr-gégész szakorvos a csapatunk egyik fiatal és értékes tapasztalatokkal rendelkező tagja, aki fáradhatatlanul tanul és gyógyítja pácienseinket.

Dr. Lakatos Gábor

Rendelési idő

  • Hétfő 16:30 - 20:00

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Dr. Lakatos Gábor
Kapcsolatfelvétel Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Lakatos Gábor
biográfia

2017-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán általános orvosként, majd 2022-ben fül-orr-gégész szakon, amelyről szakvizsgámat kiválóan megfelelt eredménnyel a Semmelweis Egyetemen tettem le. Ezzel párhuzamosan a B.A.Z. Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályán illetve a Debreceni Egyetem Fül-Orr-Gégészeti Klinikáján álltam munkába.

Ezeken a helyeken az a szerencse ért, hogy nemcsak a legmodernebb orvosi eszközökkel szereztem tapasztalatot, de nagyszerű kollégáim példáiból tanulva a szemléletem részévé vált az embercentrikus, naprakész fül-orr-gégészeti ellátás. Ezeken felül természetesen a szakterületen előforduló változatos kórképek kezelésével is megismerkedhettem.

Rendkívül fontosnak tartom a szakmai alaposságot, így mindig arra törekszem, hogy ezt a betegeim is érezzék. A megfelelő szintű gyakorlat megszerzése, annak fenntartása érdekében kiemelt figyelmet fordítok a manualitásra. Eddig 645 alkalommal szerepeltem operatőrként műtéti tevékenységeim során.

Fül-orr-gégészet magánrendelés árak

Fül-orr-gégészet árak

ÁRAK

Vizsgálatok melyek díját az alapvizsgálat nem tartalmazza

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás