Dr. Pável-Szecskó Judit

Fül-orr-gégészet Dr. Pável-Szecskó Judit fül orr gégész szakorvosunk hatalmas, türelemmel és empátiával várja leendő pácienseit.

Dr. Pável-Szecskó Judit

Rendelési idő

  • Csütörtök 15:30 - 20:00

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Dr. Pável-Szecskó Judit
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Pável-Szecskó Judit
biográfia

2011-ben szereztem általános orvosi diplomát a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2011 és 2020 között a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház Fül-orr- gégészeti és Fej- nyaksebészeti Osztályán dolgoztam, ahol lehetőségem volt a biztos szakmai alapok elsajátításához. 2020. novemberében sikeres fül-orr-gégegyógyászat szakvizsgát tettem. Szakképzésem során és azt követően is kongresszusok, továbbképzések keretén belül mindig igyekszem a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani. 2020 őszétől a Budai Irgalmasrendi Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályán folytattam munkámat, ahol jelenleg is dolgozom. 2023 tavaszán sikeres ráépített szakvizsgát tettem allergológia és klinikai immunológiából. 2023 óta a fül-orr-gégészet mellett allergológiai rendelést is folytatok a Budai Irgalmasrendi Kórházban.

A napi szinten végzett alap fül-orr-gégészeti beavatkozások (pl.: orr-és torokmandula eltávolítás, orrsövényplasztika, endoszkópos orrmelléküreg műtétek, kisebb nyaki műtétek és az arcon vagy nyakon lévő bőrelváltozások sebészi eltávolítása) mellett érdeklődési területem elsősorban a fül-orr-gégészeti allergológia és a rhinológia.
Fontosnak tartom páciensemmel való jó orvos-beteg kapcsolat kialakítását. Igyekszek empatikusan, türelmesen, körültekintően, legjobb szakmai tudásomnak megfelelően, az egyént is figyelembe véve kezelni betegeimet.
Praxisomba gyermeket 7 éves kortól fogadok.

Jelenlegi munkahelyek

  • Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház
  • Budai Irgalmasrendi Kórház

Fül-orr-gégészet magánrendelés árak

Fül-orr-gégészet árak

ÁRAK

Vizsgálatok melyek díját az alapvizsgálat nem tartalmazza

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás