Hajgyógyászat

A hajgyógyászat ma már sokkal több, mint egyszerű hajápolás. Az Oktogon Medical Center megközelítésében a hajdiagnosztika esszenciális eleme a személyre szabott kezeléseknek, amelyek segítségével nemcsak a fejbőr állapota, hanem a szervezet egészének jólléte is felmérhető.

Rendelési idő

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak

Ismertető

Hajgyógyászat
bemutatása

A hajgyógyászat ma már sokkal több, mint egyszerű hajápolás. Az Oktogon Medical Center megközelítésében a hajdiagnosztika esszenciális eleme a személyre szabott kezeléseknek, amelyek segítségével nemcsak a fejbőr állapota, hanem a szervezet egészének jólléte is felmérhető.

A lézeres technológiák bevonása a kezelési folyamatokba tovább növeli a terápiás lehetőségek hatékonyságát, így érhetőek el kimagasló eredmények a hajproblémák kezelésében.


Hajdiagnosztika jelentősége

Az Oktogon Medical Center által alkalmazott hajdiagnosztikai módszer, a mikrokamerás vizsgálat, egy alapos és innovatív eljárás a fejbőr problémáinak és azok okainak felderítésére. E vizsgálat során számos gyakori fejbőrprobléma kerül azonosításra, mint például irritáció, gyulladás, hámlás, faggyú túlműködés, hajhullás, és viszketés. Mindezek az állapotok jelentős információval szolgálnak nemcsak a fejbőr, hanem a szervezet egészének egészségéről. 

Ezen kívül, a klinika szakértői rávilágítanak arra is, hogy a hajproblémák gyakran összefüggnek a szervezet belső egyensúlyhiányával, legyen szó hormonproblémákról, emésztési zavarokról vagy bakteriális fertőzésekről.

Hair Loss | Photo of closeup of hairbrush being held by some… | Flickr
Forrás: Flickr

Hajdiagnosztika és kezelések összefüggései 

A hajdiagnosztikai eredmények alapvető fontosságúak a célzott lézeres hajkezelések kiválasztásához. Az Oktogon Medicalnál a diagnosztika során felfedezett specifikus hajproblémák, mint például hajhullás vagy faggyú túltermelés, közvetlen irányt mutatnak a kezelési lehetőségek felé. A lézeres eljárások ezen problémákra szabott megoldást nyújtanak, elősegítve a haj szerkezetének és növekedésének javulását. Ezenfelül, a diagnosztika során nyert információk segítségével a kezelési tervet tovább finomíthatjuk, így biztosítva, hogy minden páciens a lehető legjobb eredményeket érje el. Ezen összefüggések megértése nélkülözhetetlen a hajkezelési folyamat sikeréhez.

Lézeres hajkezelések az Oktogon Medicalnál 

Az Oktogon Medical klinikán a lézeres hajkezelés egy forradalmi módszer, amely célzottan kezeli a haj és a fejbőr problémáit. Ez a technológia finom lézersugarakat használ, amelynek célja a hajnövekedés serkentése és a hajhullás csökkentése. Az eljárás során a fejbőr mélyebb rétegeibe juttatott fény stimulálja a hajtüszőket, támogatva ezzel a haj egészséges növekedését és sűrűségét. A kezelés nem invazív, fájdalommentes és az eredmények gyakran már néhány kezelés után érezhetőek. Az Oktogon Medical esetenként kiegészítő kezeléseket is ajánl, mint például speciális hajnövekedést serkentő szérumok alkalmazását a hatékonyság növelése érdekében.

  • Férfi és női hajhullásdiagnosztika és -kezelés: Ez a kezelés kifejezetten a hajhullás mértékének csökkentésére és a haj dúsulásának elősegítésére szolgál. A lézeres terápia segít javítani a haj sűrűségét és vastagságát, ezzel növelve annak teljességét és egészségét. Ez a kezelés mind nők, mind férfiak számára ajánlott, és fiatalok hajproblémáinak kezelésére is alkalmas.
  • Lézeres hajdúsítás és hajerősítő kezelés: A hajstimuláció csúcstechnológiás módszerével végzett tízalkalmas kezeléssorozat látványos eredményeket hozhat. A kezelés lassítja a haj természetes öregedési folyamatait, és serkenti a hajhagymákat tápláló ereket, amivel jelentősen növelhető a haj sűrűsége és javítható a haj minősége.
  • Komplex hajdiagnosztika és teljes állapotfelmérés: A kezelés előtti alapos diagnosztika során a haj és fejbőr állapotát vizsgáljuk, felmérve a hajproblémák mögött álló helyi okokat. Ez a folyamat segít az ideális hajkezelési kúra és további egészségügyi vizsgálatok meghatározásában, mivel a hajproblémák gyakran összefüggnek belső egészségügyi rendellenességekkel, mint például hormonális vagy emésztőrendszeri problémák.

A lézeres hajkezelés menete

Személyes konzultáció: A hajdiagnosztikai folyamat az Oktogon Medical Centernél egy előzetes konzultációval kezdődik, ahol a páciens egészségügyi előéletét és aktuális életmódját részletesen áttekintik. Ezt követően egy kérdőív kitöltésével további adatokat gyűjtenek a haj egészségét befolyásoló tényezőkről. A vizsgálat maga, ami körülbelül 20 percet vesz igénybe, mikroszkópikus nagyítással történő vizuális elemzést foglal magában, amely során a fejbőr állapotát részletesen dokumentálják.

Terápia: A kezeléssorozat tíz alkalomból áll, amely során a hajszálak kivezető nyílásait tisztítják, és a hajkezdeményeket erősítik.

Utánkövetés: A kezeléssorozat után a páciensek egy otthoni hajápolási tervet kapnak, amelyhez a klinika által forgalmazott termékek is elérhetőek recepciónkon. Szükség esetén pedig további kontroll vizsgálatra is lehetőség van.

Ezek a kezelések integrált megközelítést alkalmaznak, amely nemcsak a haj állapotának, hanem a teljes test átfogó egészségnek javítására is törekszik.


Forrás: Pexels

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi időt vesz igénybe egy lézeres hajkezelés?

Egy kezelés általában 30-60 percet vesz igénybe, a kezelendő terület nagyságától függően.

Fájdalmasak-e a lézeres hajkezelések?

A lézeres hajkezelések általában fájdalommentesek, bár néhány páciens enyhe melegséget vagy bizsergést tapasztalhat.

Mikor láthatóak az első eredmények?

Az eredmények általában néhány hónap alatt válnak láthatóvá, de az első jelek néhány hét után is megjelenhetnek.

Mennyire tartósak a lézeres hajkezelés eredményei?

A kezelés eredményei hosszú távúak lehetnek, de az optimális állapot fenntartása érdekében rendszeres kezeléseket és megfelelő hajápolási rutinokat javaslunk.

Biztonságosak a lézeres hajkezelések?

Igen, a lézeres hajkezelések biztonságosak és a legmodernebb technológiát használják, amelyet szakértők hajtanak végre.


Tegyen lépést hajproblémái megoldására! 

Ne hagyja, hogy a hajhullás vagy a hajminőség romlása befolyásolja önbizalmát vagy mindennapi életét. Az Oktogon Medical szakértői készen állnak, hogy segítsenek a hajproblémák megoldásában a legmodernebb lézeres technológiák és egyéni kezelési terv segítségével. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyre szabott konzultáción vehessen részt, és kezdje el utazását a dúsabb, egészségesebb haj felé! Foglaljon időpontot hajdiagnosztikára online, vagy központi telefonszámunkon!

Hajgyógyászat magánrendelés árak

Hajgyógyászat árak
  • Hajdiagnosztika 20.000 Ft
  • Lézeres hajterápia 200.000 Ft
  • Hajdiagnosztika lézeres hajterápia vásárlása esetén 12.000 Ft

A lézeres hajteraápia hajdiagnosztikához kötött. Egy terápia 10 alkalomból áll.

  • Eredményfenntartó lézeres hajkezelés (ajánlott 2 havonta) 25.000 Ft
  • 5 alkalmas fenntartó lézeres hajterápia 110.000 Ft

Terápiánk a megfelelő otthoni hajápolással a legeredményesebb, melyet hajgyógyászunk összeállításában, klinikánkon megvásárolhat.

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás