Addiktológia magánrendelés

Az addiktológia a különféle emberi függőségekkel (addikciókkal) foglalkozó orvostudomány.

Rendelési idő

Rendelési cím

Időpontfoglalás Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak

Ismertető

Addiktológia
bemutatása

Az addiktológusok a legtöbb esetben alkohol- és drogfüggőkkel dolgoznak a mindennapokban, de gyakori a szexuális és társfüggőségtől szenvedő emberek kezelése is.

Milyen problémákkal fordulhat az Oktogon Medical Center addiktológus szakorvosához:

  • Alkohol- és drogproblémák esetén, amikor a szerek fogyasztása rendszeressé, nélkülözhetetlenné válik, és már negatívan befolyásolják a mindennapi tevékenységeket, mindez pedig rosszul hat az érzelemszabályozásra, sőt megmutatkozik a döntéshozatalban is.
  • Szexuális problémák esetén, úgy mint különféle szexuális függőségek, aberrációk, csillapíthatatlan szexuális fantáziálás, a maszturbáció drogként való alkalmazása, a kéjfüggőségből fakadó hűtlenség és békétlenség, az online szexfüggőség, valamint az olyan esetek, amikor a szexualitás gyakran párosul erőszakkal vagy erőszakos gondolatokkal.
  • Társfüggőségi zavarok esetén, amikor a problémás személy annyira hozzászokik és kötődik a másik személyéhez, hogy nélküle képtelen létezni, fizikailag is belebetegszik, ha elválasztják vagy elszakítják tőle.

Mi történik egy addiktológiai vizsgálaton és kezelésen:

A kezelések többsége rendszerint beszélgetésen alapul, mely alapos orvosi vizsgálatot követően, szükség esetén gyógyszeres kúrával egészül ki. A gyógyszeres kezelés alkalmazható időszakosan, de folyamatosan is, ellenben érdemes ennek megítélését mindig a kezelő szakorvosra bízni, hiszen ő ismeri azokat a jeleket, amelyek még a függőség nyomaira utalhatnak, és további kezeléseket indokolhatnak.

Addiktológiai problémák

Az addiktológiai vizsgálat és kezelés kapcsán, a sikeresség érdekében ajánlott a hozzátartozókkal, illetve a családdal való konzultáció is. Ezt minden esetben egy felkészült addiktológus szakember vezeti, aki egyenrangú félként vesz részt a beszélgetésben a beteggel és a családtagokkal, a nyelvezetet pedig ennek megfelelően a résztvevők iskolázottságához és kulturális hátteréhez igazítja.

Addiktológia magánrendelés árak

Addiktológia árak

Diagnosztika

  • Addiktológiai konzultáció (40 perc) 20000 Ft
  • Kontroll 14000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Hívás