Zsírbontás

A zsírbontás, speciálisan a Monosculpt eljárás, egy forradalmi módszer a problémás testterületek zsírpárnáinak csökkentésére. Ez a technika hatékony, gyors és biztonságos módja az alakformálásnak. 

Rendelési idő

 • június 10 10:00 - 15:00

Rendelési cím

 • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak

Ismertető

Zsírbontás
bemutatása

A zsírbontás, speciálisan a Monosculpt eljárás, egy forradalmi módszer a problémás testterületek zsírpárnáinak csökkentésére. Ez a technika hatékony, gyors és biztonságos módja az alakformálásnak. 

Egy úgynevezett noninvazív eljárásról van szó, amely során a zsírszövetekben programozott sejthalál indukálásával csökkenni fog az adott terület zsírtartalma. 

A zsírbontás tökéletes fegyver többek között a has és a toka zsírrétegei elleni küzdelemben.


Mi a zsírbontás és hogyan működik?

A zsírbontás olyan módszer, amely a felesleges zsírt speciális technológiával távolítja el a testből. Az eljárás hatékonyan kezeli a test különböző, a hagyományos fogyási módszerek szempontjából sokszor problémás területeit: a felkart, a hasat, a csípőt, a test oldalait, a melltartópánt körüli területet, a feneket, továbbá a külső és belső combokat, valamint a térd körüli zsírpárnákat és a tokát is. A Monosculpt technológia használatával a programozott sejthalál maximális biztonsága garantált és 24 százalékos zsírszövet-csökkenést is el tud érni. De nézzük, miről is van szó!A kezelés után mindent folytathat ugyanúgy

A kezelés során először a földelő elektródát helyezik fel a páciens hátára, majd a monopoláris RF kezelőlapot - amelyből összesen 6 darab van - azokon a területeken helyezik el, ahol a zsírszövet csökkenését szeretnék elérni. A gép hőmérséklet kontrollal éri el a kívánt és klinikailag igazolt eredményeket, de lássuk, milyen lépések szerint halad a Monosculpt zsírbontás:

 • Előkészítés: Az eljárás első lépésében a földelő elektródát felhelyezik a páciens hátára. Ennek célja, hogy biztonságos kezelői környezetet teremtsen a hő képződéséhez.
 • Lapok elhelyezése: A 6 monopoláris RF kezelőlapot azon területekre helyezik a páciens testén, ahol szeretné a zsírcsökkentést elérni. A kezelőlapok hatalmas területet - 300 cm² - tudnak egyszerre lefedni, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb és kisebb területeken is elvégezzék a kezelést.
 • Kezelési idő és célhőmérséklet beállítása: A kezelési időt és célhőmérsékletet a kezdeti konzultáció és az egyéni igények alapján állítják be.
 • Automatikus hőemelés és monitorozás: Amint a szükséges paramétereket beállították, a kezelés megkezdődik. A gép által generált energia folyamatosan növeli a hőmérsékletet a bőr alatt. Az eszköz automatikusan monitorozza és szabályozza a hőt, hogy fenntartsa a célhőmérsékletet. A zsírszövetben a hőmérsékletnek mindig 45 Celsius foknál többnek kell lennie, míg a bőrfelszínnek 3-4 fokkal kevesebbnek.
 • Komfortérzet: A kezelés során a páciens enyhe, illetve mérsékeltebb hőt érzékel. Az eljárást természetesen végig szakemberek felügyelik, így a kényelmetlenség minimális.
 • A kezelés utáni időszak: A kezelés befejezése után a páciens azonnal visszatérhet normál életviteléhez. Az eredmények néhány hónap múlva észlelhetők, mivel a természetes zsírtartalmú törmelék kiürülése időbe telik.


Gyorsabb a többinél - ezért válassza a Monosculpt eljárást

A Monosculpt szolgáltatás a hagyományos zsírbontó eljárásoknál gyorsabb, ám ugyanolyan eredményeket adó alternatívája. A kriolipolízis vagy a kavitáció helyett időt és kényelmet nyerhet. Ugyanazt a területet, ami kriolipolízissel 1 órába, kavitációval 40 percbe kerülne, a Monosculpt technológia 15-20 perc alatt is képes eredményesen kezelni. Nincs szükség diétára vagy egyéb közvetítő anyagra, mint ezek eljárások esetében, a felületre könnyen felhelyezhető és rögzíthetők a kezelőlapok. Ennek köszönhetően a zsírbontás folyamata gyors, kényelmes és hatékony.


Kiknek ajánlott a Monosculpt zsírbontás?

A Monosculpt zsírbontás mindenki számára ajánlott, aki változtatni szeretne problémás bőrterületein, melyeken a hagyományos módon nem tud, és az eljárás függetlenül a bőrszíntől, tetoválástól is. Azonban fontos megjegyezni: minden kezelés megkezdése előtt orvosi konzultáció szükséges, hogy biztosak lehessünk benne, hogy a kezelés biztonságos és hatékony lesz a páciens számára.


Amit diétával is nehéz legyőzni: a toka és a has

A toka és a has kiemelkedően nehéz területek, gyakran állnak ellen a diétának és a testmozgásnak is. A Monosculpt azonban egyszerűen és hatékonyan képes fellépni ezeken a makacs területeken is. Az eljárás eredményeképpen sikerülhet feszesíteni a bőrt, és javítani az általános megjelenést. Ez a gyakorlatban így néz ki:

Toka zsírbontás:

A toka zsírbontása különösen kedvelt kérés a páciensek körében a könnyen elérhető eredmények miatt. A toka csökkenésével változik arcunk profilja, ami javítja az önbizalmat is. 

 1. A kezelés előtt: A földelő elektródákat felhelyezik a páciens hátára, majd az RF kezelőlapokat a toka területére.
 2. A kezelés során: A monopoláris RF lapok kiválasztott hőmérsékletre melegszenek, így a hőt a zsírszövetekbe irányítva.
 3. A kezelés után: A hő hatására a tokában található zsírsejtek elhalnak, s természetes úton eliminálódnak a szervezetből.

Hasi zsírbontás:

A hasi zsír a legmakacsabb típusok közé tartozik, negyven felett kész rémálom megszabadulni az itt felszaporodó zsírtömegtől.

 1. A kezelés előtt: A földelő elektródát a már ismert módon felteszik az illető hátára, az RF kezelőlapokat pedig a hasra.
 2. A kezelés során: A RF kezelőlapokon keresztül a hő mélyen behatol a bőr alatti zsírszövetekbe, és a kiválasztott hőmérsékleten melegítik azokat.
 3. A kezelés után: A hő hatására a hasi zsírszövetek apoptózist, vagyis programozott sejthalált szenvednek el. A folyamat során a zsírsejtek természetes módon eliminálódnak a szervezetből, a test képes lesz lépést tartani a fogyással és az alak formálásával. 

A kezelés sikere érdekében javasoljuk napi 3 liter szénsavmentes víz fogyasztását, a hidratáció ugyanis segít a szervezetnek a felesleges anyagok eltávolításában. Mind a toka, mind a hasi zsírbontás gyors, biztonságos és hatékony eredményeket nyújt, ehhez azonban az ön részéről is szükséges az odafigyelés.


Zsírbontás szolgáltatásunk az alábbi területekre kérhető:

 • toka zsírbontás
 • hasi zsírbontás
 • felkar
 • csípő
 • oldalak
 • melltartópánt körüli terület
 • fenék
 • külső combok
 • belső combok
 • térd körüli zsírpárnák
Gyakori kérdések a Monosculpt zsírbontásról

 • Mennyi idő alatt észlelhető az eredmény? A zsírbontás eredménye már az első alkalommal centiméterekben mérhető és szemmel látható.
 • Milyen hosszú a zsírbontás hatása? A zsírbontás hatása tartós, de a zsírsejtek nem tűnnek el teljesen. Tehát a helytelen életmód folytatása, a túlzott kalóriabevitel ismét zsírtartalék felhalmozódását eredményezheti, ezért szükség van arra, hogy a kezelés után ön is figyeljen az alakjára.
 • Miben különbözik a Monosculpt módszer a többi zsírbontó kezeléstől? A Monosculpt módszer gyorsabb és egyszerűbb a hagyományos módszereknél, emellett nem jár fájdalommal, kellemetlen érzéssel és nincs utókezelésre vagy otthoni utóápolásra sem szükség.


Foglaljon időpontot és tapasztalja meg a zsírbontás erejét az Oktogon Medical Centerben!

Zsírbontás magánrendelés árak

Zsírbontás árak

Monosculpt zsírbontás

 • Tokakezelés - 1 alkalom 20000 Ft
 • Tokakezelés - 3 alkalmas bérlet 50000 Ft
 • Zsírbontás 1 testtájon - 1 alkalom 30000 Ft
 • Zsírbontás 2 testtájon - 1 alkalom 50000 Ft
 • Zsírbontás 1 testtájon -  3 alkalmas bérlet 80000 Ft
 • Zsírbontás 2 testtájon -  3 alkalmas bérlet 135000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás