Gyógymasszázs

Az Okto Rehab gyógymasszázs szolgáltatása testi-lelki harmónia elérésének kulcsa Budapest szívében. Felszerelt rendelőnkben a gyógymasszázs nem csak egy kezelési forma, hanem egy valódi élmény. Szakértő terapeutáink az Ön egyedi igényeire szabva alkalmaznak technikákat, amelyek biztosítják a teljes kikapcsolódást és a fájdalom enyhítését.

Rendelési idő

Rendelési cím

  • OktoRehab - Oktogon Medical Center 2 1067 Budapest, Oktogon tér 3. Fszt. 6.
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak

Ismertető

Gyógymasszázs
bemutatása

Gyógymasszázs az Oktogon Medical Centerben

Személyre szabott kezelések

Minden ügyfelünk egyedi, ezért minden gyógymasszázs kezelés személyre szabott. Tapasztalt masszőreink a különböző gyógymasszázs technikákat úgy alkalmazzák, hogy azok maximálisan megfeleljenek az Ön egészségügyi állapotának és szükségleteinek. Legyen szó stresszoldásról, izomfájdalom enyhítéséről vagy egyszerű kényeztetésről, az Okto Rehab garantálja a minőséget.


Elérhető szolgáltatásaink

Egészségügyi előnyök

Gyógymasszázsaink jelentős egészségügyi előnyökkel járnak. Segítenek csökkenteni az izomfeszültséget, javítani a vérkeringést és elősegíteni a szervezet méregtelenítő folyamatait. Emellett hatékonyan csökkentik a stresszt és javítják az általános közérzetet. (p)


Sportmasszázs

Szolgáltatásaink

Gyógymasszázs szolgáltatásaink között megtalálhatóak speciális kezelések krónikus izomfájdalmak, stressz okozta tünetek enyhítésére, valamint a testi-lelki ellazulás elősegítésére. Ezen kívül sportmasszázs és sportrehabilitációs masszázs kezeléseket is kínálunk, amelyek kifejezetten sportolók és aktív életmódot folytatók számára fejlesztettünk ki.


Kapcsolat és időpontfoglalás

Forduljon hozzánk bizalommal, és élvezze a gyógymasszázs által nyújtott jótékony hatásokat az Okto Rehab-nál. További információért és időpontfoglalásért látogasson el weboldalunkra: Okto Rehab Gyógymasszázs.

Gyógymasszázs magánrendelés árak

Gyógymasszázs árak

Bejelentkezés a fenti gombra kattintva vagy a következő telefonszámon: +36 30 595 0956

  • 30 perces gyógymasszázs 9000 Ft
  • 55 perces gyógymasszázs 13000 Ft
  • 30 perces gyógymasszázs, svédmasszázs 9000 Ft
  • 55 perces gyógymasszázs, svédmasszázs 13000 Ft
  • 55 perces izom szeparációs masszázs 18000 Ft
  • 55 perces sportmasszázs 15000 Ft
  • 55 perces fascia lazító masszázs 15000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás