Gyógytorna

A gyógytorna egy specializált terápiás módszer, amely mozgásszervi rendellenességek kezelésére irányul. Célja az izmok erősítése, az ízületek mozgékonyságának javítása és a fájdalom csökkentése, az egyéni állapotoknak megfelelően személyre szabott gyakorlatokkal.
Időpontfoglalás telefonon: +36305950956

Rendelési idő

Rendelési cím

 • OktoRehab - Oktogon Medical Center 2 1067 Budapest, Oktogon tér 3. Fszt. 6.
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak

Ismertető

Gyógytorna
bemutatása

Gyógytorna: út a mozgékonysághoz

Gyógytorna: út a mozgékonysághoz

Az Oktogon Medical Center gyógytorna szolgáltatása a testi egészség és a funkcionális helyreállítás egyik lehetséges eszköze. Személyre szabott programjainkkal és magasan képzett gyógytornászainkkal az a cél vezérel minket, hogy segítsünk pácienseinknek visszanyerni mozgékonyságukat, csökkenteni fájdalmaikat és javítani életminőségüket.

Minden hozzánk forduló beteg egyedi, és igényeiket a gyógytornánk is tükrözi. Személyre szabott kezelési tervet készítünk, amely figyelembe veszi az egyéni egészségügyi állapotot, a mozgáskorlátozottságokat és a célkitűzéseket. Programjaink kiterjednek a manuális terápiára, az izomerősítő gyakorlatokra és a helyes testtartás elsajátítására, műtét vagy baleset utáni rehabilitációra; minden egyes kezelés a legmagasabb és legmodernebb szakmai sztenderdek szerint zajlik.

Gyógytornászaink által vezetett kezelések célja, hogy fokozzák az önálló mozgást, erősítsék az izmokat és javítsák az ízületek mozgékonyságát. A gyógytorna segít a fájdalom enyhítésében, a sérülések gyorsabb gyógyulásában és az újabb sérülések megelőzésében. Ezenkívül, a gyógytorna pozitív hatással van a mentális egészségre is, növelve az önbizalmat és javítva az életminőséget.

Az Oktogon Medical Center modern és jól felszerelt létesítményekkel rendelkezik, hogy a gyógytorna minden lépését a legmagasabb szinten támogassa. Korszerű eszközeink és speciálisan kialakított tereink lehetővé teszik a legkülönbözőbb gyógytorna gyakorlatok végrehajtását, biztosítva ezzel, hogy minden ügyfelünk a legjobb kezekben legyen.

Gyógytorna szolgáltatásaink

Gyógytorna szolgáltatásaink

Gyógytorna

Az Oktogon Medical Center gyógytorna szolgáltatása egyéni szükségletekre szabott terápiát kínál, amelyet magasan képzett, rehabilitációs tapasztalattal rendelkező gyógytornászok vezetnek. Ez a módszer különösen hatékony a mozgásszervi megbetegedések, sérülések utáni állapotok és műtétek utáni rehabilitációs folyamatok kezelésében.

Javasolt:

 • Mozgásszervi megbetegedések esetén
 • Sérülések, műtétek utáni rehabilitációban
 • Krónikus fájdalom kezelésére
 • Állóképesség és mozgékonyság javításához

Pilates egyénileg vagy csoportosan

A pilates órák egyensúlyt és erőt fejlesztenek, miközben javítják a testtartást és a core izomzat stabilitását. Egyéni és kiscsoportos formában kínáljuk, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb módot a gyakorlásra.

Javasolt:

 • Testtartás javítására
 • Core izomzat erősítésére
 • Stresszcsökkentésre
 • Általános fizikai kondíció fejlesztésére

Kiscsoportos gerinctorna

A gerinctorna célja a hát és a gerinc megerősítése, a fájdalmak csökkentése és a gerinc rugalmasságának növelése. A kiscsoportos formában történő gyakorlás lehetővé teszi, hogy minden résztvevő valódi, személyre szabott figyelmet kapjon.

Javasolt:

 • Hát- és gerincproblémák megelőzésére és kezelésére
 • Gerinc rugalmasságának növelésére
 • Tartásjavításra
 • Krónikus hát- és gerincfájdalom enyhítésére
Krónikus hát- és gerincfájdalom enyhítés

Foglaljon időpontot!

Fedezze fel a gyógytorna, a pilates és a gerinctorna jótékony hatásait személyesen az Oktogon Medical Centerben! Legyen szó mozgásszervi rehabilitációról, testtartás javításról vagy egyszerűen csak a testi-lelki egyensúly megteremtéséről, mi rendelkezésre állunk, hogy segítsünk Önnek. Hívjon minket közvetlenül, hogy többet megtudjon szolgáltatásainkról és időpontot foglaljon!

Gyógytorna magánrendelés árak

Gyógytorna árak

Időpontegyeztetés céljából hívja telefonszámunkat: +36305950956

 • 55 perces gyógytorna 15000 Ft
 • 5 alkalmas bérlet 60000 Ft
 • Csoportos gyógytorna (maximum 3 fő) - személyenkénti ár 9000 Ft
 • A gyógytorna első alkalommal állapotfelmérést igényel. Ennek díja: 5000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Hívás