Sminktetoválás

A sminktetoválás egy olyan eljárás, amely lehetővé teszi, hogy hosszú távon megőrizze tökéletes megjelenését, anélkül, hogy nap mint nap órákat kellene töltenie a tükör előtt.

Rendelési idő

Rendelési cím

 • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Kapcsolatfelvétel Visszahívást kérek Ismertető megtekintése Árak

Ismertető

Sminktetoválás
bemutatása

Szolgáltatások

Púderes szemöldöktetoválás (Magic Shading technika): Ez a technika egy finom, púderes hatást kölcsönöz a szemöldöknek, természetes és tökéletes formát biztosítva. Az eljárás 1,5-2,5 órát vesz igénybe, és a tervezéstől kezdve a kivitelezésig minden részletre odafigyelünk.

Szemöldöktetoválás-korrekció: Ha már rendelkezik szemöldöktetoválással, de nem elégedett annak formájával vagy színével, szolgáltatásunk lehetőséget nyújt a korrekcióra, hogy elérje a kívánt megjelenést.

Púderes szemhéjtetoválás (Soft Liner technika): Ez a technika egy lágy, púderes hatást kölcsönöz a szemhéjnak, kiemelve a szemek természetes szépségét. Az eljárás ideje hasonlóan 1,5-2,5 óra között mozog, és a tervezéstől a megvalósításig minden egyes lépésben a legnagyobb gondossággal járunk el.

Szemhéjtetoválás-korrekció: Ha a meglévő szemhéjtetoválás nem felel meg az Ön elvárásainak, szolgáltatásunk korrekciós lehetőséget kínál.

Szempillatő-sűrítés: Ez az eljárás a szempillák tövének sűrítésével teszi a tekintetet intenzívebbé és vonzóbbá, anélkül, hogy mesterséges hatást keltene.

Szempillatősűrítés-korrekció: Ha már rendelkezik ilyen típusú tetoválással, de szeretné javítani annak megjelenését, lehetőséget biztosítunk a korrekcióra.

Ajaktetoválás (Aquarelle Lips technika): Ez a technika természetes, friss hatást biztosít az ajkaknak, mintha csak egy finom, vízszínű rúzs lenne rajtuk. Az Aquarelle Lips technika egyedülálló módon kombinálja a természetességet a tartóssággal.

Rúzsos hatás: Amennyiben egy határozottabb, rúzsos hatást szeretne elérni, rúzstetoválásunk ezt is lehetővé teszi, biztosítva az ajkak tökéletes megjelenését, nap mint nap.

Ajaktetoválás-korrekció: Ha a meglévő ajaktetoválása nem felel meg az Ön ízlésének, vagy frissítésre szorul, korrekciós lehetőséget kínálunk.

Személyes konzultáció: Tudjuk, hogy minden ügyfelünk egyedi igényekkel rendelkezik. Ezért kínálunk személyes konzultációt, ahol megbeszélhetjük az Ön elvárásait, és személyre szabott tanácsokat adhatunk a legjobb eredmények elérése érdekében. A konzultáció ingyenes, amennyiben tetoválás is történik.

Sminktetoválás

Sminktetoválás szolgáltatásunkkal búcsút inthet a mindennapos sminkelési rutinnak, és hosszú távon élvezheti tökéletes megjelenést. További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot a fenti gombra kattintva!

Fontos tudni:

Korrekciók költsége: Korrekciós díjazásunk a tetoválás időpontjától számított 12 héten belül érvényes, ezt követően a korrekció költsége a sminktetoválás teljes díjának 50%-a.

A tetoválások javíthatóságáról: Sajnos nem minden tetoválás javítható. Tetoválás-korrekciós szolgáltatásaink igénybevételéhez minden esetben előzetes konzultáció szükséges. A szolgáltatás igénybevétele esetén nem számolunk fel konzultációs díjat.

Újratetoválás: Régi, erős tetoválások újratetoválása esetén a korrekció 50%-os felárral vehető igénybe.

Sminktetoválás magánrendelés árak

Sminktetoválás árak
 • Púderes szemöldöktetoválás (Magic shading Technika Tervezéssel 1,5-2,5 óra) 98000 Ft
 • Szemöldök tetoválás korrekció 40000 Ft
 • Púderes szemhéj tetoválás Soft Liner Technika Tervezéssel 1,5-2,5 óra 80000 Ft
 • Szemhéj tetoválás korrekció 30000 Ft
 • Szempillatő sűrítés 48000 Ft
 • Szempillatő sűrítés orrekció 30000 Ft
 • Ajaktetoválás Aquarelle lips Technika 100000 Ft
 • Rúzsos hatás 110000 Ft
 • Ajaktetoválás korrekció 40000 Ft
 • Személyes konzultáció Amennyiben tetoválás nem történik 15000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás