Dr. Sidó Zoltán PhD

Kardiológia Dr. Sidó Zoltán Phd főorvos úr az kardiológia nemzetközileg elismert szakembere több évtizedes szakmai tudásával várja pacienseit.

Dr. Sidó Zoltán PhD

Rendelési idő

  • Csütörtök 08:00 - 13:00

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Dr. Sidó Zoltán PhD
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Sidó Zoltán PhD
biográfia

1978 -ban a Leningrádi Katona Orvostudományi Akadémia repülőorvosi karán szereztem meg az orvosi diplomámat. Ezt követően egészen 1986-ig a Kecskeméti Repülőorvosi Vizsgáló és Kutató Intézetben a katonai pilóták vizsgálatában vettem részt. Ez idő alatt repülőorvostanból szakvizsgáztam.

1986 -ban átkerültem az OSEI Kondicionáló és Belgyógyászati Osztályára és ezzel párhuzamosan a belgyógyászati szakvizsgát is letettem. Szakmai fejlődésem érdekében a következő szakterületeken is vizsgáztam: sportorvostan, kardiológia, üzemorvostan.

Magas szakmai felkészültségemnek köszönhetően, majd 10 éven keresztül a magyar birkózó válogatott keretorvosaként három Olimpiai Játékon voltam (Seoul 1988, Barcelona 1992, Sydney 2000) a csapat vezető belgyógyásza.

Az országban elsőként vizsgáltam echokardiográfiával, impedancia kardiográffal, Holter monitorral és terheléses EKG-val elhízott pácienseket, valamint vizsgáltam különböző sportágak szívre gyakorolt hatásait.

2004-től a Honvédkórház osztályvezető főorvosa, egyben a Magyar Honvédség Főkardiológusa voltam

2007-től a Honvédelmi Minisztérium Állami Egészségügyi Központ Speciális Rendeltetésű Rendelő vezető főorvosaként folytattam a pályafutásomat.

2011-től az állami szférát elhagyva a  Pozitron Diagnosztikai Központban kezdtem el dolgozni, ahol mind a mai napig tevékenykedem.

2012-től 2014 ig az OSEI kardiológiai szakrendelését vezettem.

2014-től az ORMOS Intézet kardiológiai szakrendelésén dolgoztam egészen 2018-ig.

2020-as évtől csatlakoztam az Oktogon Medical Center  orvoscsapatához. 

Munkásságom mellett egyetemi docensként, oktattam a Testnevelési Egyetemen és a Semmelweis Egyetemen. 42 nemzetközi és 59 hazai kongresszuson, szimpóziumon tartottam előadást, szerzője voltam számos szakmai kiadványnak. 

Tagja vagyok a Magyar Kardiológusok Társaságának, a Magyar Elhízástudományi Társaságnak, a Magyar Diabetesz Társaságnak, a Magyar Aterosclerosis Társaságnak, a Repülőorvosi Társaságnak és a Sportorvos Társaságnak.  

Jelenlegi munkahelyek

Oktogon Medical Center

Kardiológia magánrendelés árak

Kardiológia árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás