Dr. Polman Erzsébet

Bőrgyógyászat Lézeres bőrkezelések Dr. Polman Erzsébet a felnőtt bőrgyógyászati betegségek egyik szakértője, aki pontossággal és precizitással vívja ki a páciensek elégedettségét.

Dr. Polman Erzsébet

Rendelési idő

  • Hétfő ( páratlan hét ) 16:00 - 20:00
  • Kedd ( páros hét ) 09:00 - 13:00
  • Szerda 16:00 - 20:00
  • Péntek ( páros hét ) 16:00 - 20:00
  • Szombat ( esetenként ) 17:00 - 20:00

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Dr. Polman Erzsébet
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Polman Erzsébet
biográfia

Bőrgyógyász szakorvosi képzésemet a Pécsi Tudomány Egyetemen kezdtem el, majd Szegeden fejeztem be és ott szakvizsgáztam. Tudományos munkáim, publikációim a Dermatológiai és Venerológia Szemlében jelentek meg.

A Magyar Dermatológiai Társulat tagjaként számos szakmai rendezvényen és bőrgyógyászati tanfolyamon vettem és veszek részt, mint előadó is.

A gyakorlati ismereteim és tapasztalatom nagy részét a Pécsi Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház, a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház bőrgyógyászati osztályain szereztem.

A megfelelő tudományos háttér, páciensorientáltság, kíváncsiság, precizitás, analitikus szellem, szigorúság segít a betegek mindennapi kezelésében, gyógyításában.

Szakmai bemutatkozás

Fontosnak tartom a rendszeres anyajegy és bőrrák szűrést, általános bőrgyógyászati, kozmetológiai, venerológiai, lymphoedema, lábszárfekély vizsgálatokat. Ezeknek kezelését és gyógyítását kiemelt odafigyeléssel végzem.

Nagy jelentőséget tulajdonítok a dermatoszkópos anyajegy-szűréseknek, tekintettel arra, hogy évek óta fennálló naevusok bármikor átalakulhatnak rosszindulatú bőrrákos képződménnyé.

A melanoma malignum szűrését rendszeresen végzem. Fontossága az utóbbi négy évtizedben világszerte jelentősen emelkedett és növekvő tendenciát mutat, ezzel párhuzamosan nőtt a fiatalabb korosztály érintettsége is. Ebből kifolyólag rendkívül fontos a korai felismerése, annak sebészeti úton történő eltávolítása és protokoll szerinti kezelése.

A jóindulatú növedékek, fibromák, vírusos szemölcsök, időskori bőrelváltozások fagyasztással vagy elektrokauteres eltávolítását végzem.

A szépség, megjelenés és harmónia meghatározó kelléke a hajunk, ezért fontosnak tartom a hajbetegségek megfelelő vizsgálatát és kezelését.

A következő bőrgyógyászati betegségekkel is foglalkozom: akne, rosacea, perioralis-, seborrhoeas dermatitis, körömgombák, vírusos, bakteriális betegségek.

Általános bőrgyógyászként kiemelten foglalkozom a krónikus sebek kezelésével, mely területen az intelligens kötszereket szakszerűen használom. Elméleti ismereteket és gyakorlati tapasztalatot szereztem a lymphoedema komplex kezelésében, melyet alkalmazom nyirokmasszírozások felírására, illetve a kezelt beteg kontroll vizsgálatát elvégzem.

Krónikus bőrbetegségeket, mint: ekcéma, atopiás dermatitis, csalánkiütés, allergiás bőrbetegségek, pikkelysömör szintén kezelek.

A nemi úton terjedő betegségeket (HPV, Hüvelygomba, Trichomonas vaginalis, Chlamydia trachomatis, Mycoplasma genitalium, Ureaplasma urealyticum, Neisseria gonorrhoeae, Genitalis herpes simplex , Lues, HIV) a gyakori orvosi praxisban előforduló problémaként szintén nagy tapasztalattal és szakértelemmel kezelem.

Különböző LASER alkalmazásában elméleti és gyakorlati tanfolyamokon vettem részt, az ott szerzett ismereteket és tapasztalatot gyakran alkalmazom a betegek kezelésében.

Jelenlegi munkahelyek

  • Pest Megyei Flór Ferenc Kórház

Bőrgyógyászat magánrendelés árak

Bőrgyógyászat árak

Hétvégi felár +6000 Ft.

Angol nyelvű szakrendelés +15000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Lézeres bőrkezelések magánrendelés árak

Lézeres bőrkezelések árak

A kezelendő területek meghatározása személyes konzultáció alapján

CLEARLIGHT IPL KEZELÉS ÁRAK

Pigment rendellenesség 640nm

Rosacea kezelése 585nm

Acnes bőr kezelése (gyulladt) 430nm

Striák, terhességi csíkok kezelése

Erek, seprűvénák kezelése

IPL-es bőrfiatalítás 560nm

PICOLO LASER LÉZERES KEZELÉS ÁRAK

Pigment rendellenesség

Aknés hegek kezelése

Striák, terhességi csíkok kezelése

Lézeres bőrfiatalítás – rejuvenáció

DERMALASE LASER LÉZERES KEZELÉS ÁRAK

Értágulat, rosacea, pók angioma kezelése

Acnés hegek kezelése

Vaszkularis léziók, seprűvénák, felületes értágulatok lábon, teleangiectasia, haemangiomák kezelése

Lézeres bőrfiatalítás

Körömgomba lézeres kezelése (alapvizsgálattal vehető igénybe)

Tetoválás eltávolítás

Egyalkalmas kezelések

Hatalkalmas kezelések

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás