Dr. Wachtler Dávid

Nőgyógyászat Dr. Wachtler Dávid kiváló szülész-nőgyógyász, aki széles körű tapasztalattal és empatikus hozzáállással gondoskodik páciensei teljes körű ellátásáról és elégedettségéről.

Dr. Wachtler Dávid

Rendelési idő

  • Szombat (páros hét) 09:00 - 12:00

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Dr. Wachtler Dávid
Kapcsolatfelvétel Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Wachtler Dávid
biográfia

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán 2015-ben szereztem diplomát, majd 2020-ban sikeresen megszereztem a Szülész-Nőgyógyász szakorvosi képesítést, kiemelkedő eredménnyel.

Pályafutásomat a Péterfy Sándor utcai Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán kezdtem, ahol különféle nőgyógyászati beavatkozásokban is szerencsém volt részt venni, mind asszisztensként, mind operatőrként. Kórházi tapasztalatomat egy évnyi Honvéd kórházi gyakorlat előzte meg.

Emellett 2017 óta magán- és szakrendelőkben is foglalkozom betegekkel, ahol széleskörű ellátást biztosítok.

A nőgyógyászati szakmában különlegesen érdekel a komplexitás, melyben a diagnosztika, a konzervatív és műtéti lehetőségek széles skálája találkozik. Rendszeresen részt veszek hazai és külföldi konferenciákon, hogy mindig naprakész legyek az újdonságokkal kapcsolatban.

Fontosnak tartom, hogy a betegeimmel bizalmas légkört teremtsek, ami lehetővé teszi számukra, hogy teljes körű tájékoztatást kapjanak állapotukról és a lehetséges kezelésekről. Célom, hogy együttműködve a betegeimmel, minél hatékonyabb és gyorsabb gyógyulást érjünk el.

Kiemelt érdeklődési területeim közé tartoznak az általános nőgyógyászati panaszok, a HPV okozta elváltozások, a vérzészavarok, a változókori állapotok, a fogamzásgátlás és a várandósgondozás.

Nőgyógyászat magánrendelés árak

Nőgyógyászat árak

Nőgyógyászati alapvizsgálatok:

Az alábbi vizsgálatok az általános vizsgálattal (28000 Ft) együtt vehetők igénybe:

Tinédzser ambulancia (16 éves kortól -18 éves korig, Szülői felügyelettel!)

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás