Dr. Szalay-Bánhegyi Csaba

Ultrahang Dr. Szalay-Bánhegyi Csaba radiológus orvos jelentős szakmai tapasztalattal és professzionalizmussal várja pácienseit ultrahangdiagnosztikai szakrendelésein.

Dr. Szalay-Bánhegyi Csaba

Rendelési idő

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Dr. Szalay-Bánhegyi Csaba
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Szalay-Bánhegyi Csaba
biográfia

Dr. Szalay-Bánhegyi Csaba vagyok, 1977-ben születtem Budapesten. Gimnáziumi tanulmányaim után, 2005-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem elvégzését követően az Élettani Intézetben szereztem Ph.D. fokozatot idegélettanból. Ezt követően radiológiából szakvizsgáztam 2016-ban.

Ezzel párhuzamosan 2012 óta az Országos Mentőszolgálat budaörsi mentőállomásán mentőorvosként teljesítek szolgálatot. Jelenleg a Szent János Kórház Radiológiai Diagnosztikai Osztályán dolgozom radiológusként.

Radiológiából a hagyományos képalkotás (röntgen, ultrahang) mellett a computertomographiás vizsgálatok (CT), illetve a mágneses rezonancia képalkotás (MRI) is a szakterületemhez tartozik.

Jelenlegi munkahelyek

  • 2012- Országos Mentőszolgálat
  • Szent János Kórház Radiológiai Diagnosztikai Osztály

Ultrahang magánrendelés árak

Ultrahang árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás