Dr. Dezsényi Balázs PhD

Infektológia Dr. Dezsényi Balázs az infektológia szakértője, azon belül a parazitológia elismert szakembere. Orvosi praktizálás mellett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen is tanít.

Dr. Dezsényi Balázs PhD

Rendelési idő

  • Kedd 16:00 - 20:00

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Dr. Dezsényi Balázs PhD
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Dezsényi Balázs PhD
biográfia

2007-ben szereztem orvosi diplomát Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően 13 éven át az DPCK Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet (egykori Szent László Kórház) infektológia osztályán vettem részt fertőző betegek gyógyításában. Infektológiai szakvizsgát 2013-ban, trópusi orvostan szakvizsgát 2015-ben szereztem, 2019-ben neveztek ki adjunktusnak.

Tanulmányúton Kenyában, Svédországban és több alkalommal Olaszországban jártam. Speciális érdeklődési területem a klinikai parazitológia. Ebben a témában rendszeresen tartok előadást elsősorban hazai konferenciákon, több közleményem jelent meg neves magyar és külföldi szaklapokban.

Több európai és magyar tudományos társaság tagja vagyok. Jelenleg országos szintű kutatást vezetek egy májat érintő ritka parazitás fertőzés az alveoláris echinococcosis hazai előfordulásáról és jellegzetességeiről. Orvostanhallgatók képzésében is részt veszek, parazitológiai témájú tudományos diákköri tevékenységben vezetőként, szakdolgozatírásban konzulensként segítem a hallgatóimat.

Jelenlegi munkahelyek

Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Infektológia magánrendelés árak

Infektológia árak
  • Konzultáció 35000 Ft
  • Oltás díj 5000 Ft
  • Kontroll 15000 Ft
  • Perianális/celofánostörlés vizsgálat 8000 Ft
  • Féregmeghatározás (féregrész vizsgálata) 12000 Ft
  • Recept 2000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás