Dr. Csacsovszki Ottó

Hematológia Vér- és nyirokrendszeri megbetegedések esetén Dr. Csacsovszki Ottó hematológus szakértelme sok esetben életmentő fontosságú lesz.

Dr. Csacsovszki Ottó

Rendelési idő

  • Csütörtök 16:30 - 20:00

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Dr. Csacsovszki Ottó
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Csacsovszki Ottó
biográfia

2012 -ben diplomáztam a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum általános Orvostudományi Karán.

Még abban az évben felkerültem a Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet, Hematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályára, ahol jelenleg is főállásban dolgozom.

2013- ban a Semmelweis Egyetem Hematológiai szakképzésére jelentkeztem. 2017 novemberében hematológiai szakvizsgát tettem. Hematológiai tanulmányaim megkezdése óta folyamatosan képzem magam, számos magyar és nemzetközi előadáson, konferencián részt vettem, illetve számos esetben jómagam is előadást tartottam.

Kiemelten foglalkozom a Gaucher-kór diagnosztizálásával és annak kezelésével. A betegségnek a három típusa közül az egyiknek, az askenázi zsidó lakosságon belül a leggyakoribb az előfordulása (1:500). Ennek a genetikai eredetű, zsírtárolási problémákkal összefüggő betegségnek kiváltó oka, hogy egy enzim (glukocerebrozidáz) hiányzik a lizoszómából. A lizoszóma bontja le a sejtekben nem szükséges anyagokat.

A glukocerebrozidáz enzim hiányának következtében nem tökéletes egy bizonyos zsírfajta lebontása a szervezetben, aminek következménye, hogy különböző szövetek, idegrendszeri, máj-, lép- és csontrendszeri rendellenességek lépnek fel.

A Gaucher-kór prenatális (születés előtti) időszakban megelőzhető, ha tudjuk, hogy a szülők hordozzák a kórt okozó gént, illetve a fogantatás pillanatában a magzat hordozza-e a betegséget okozó gént.

2018 decemberében a Semmelweis Egyetem Phd. képzését is megkezdtem.

Jelenlegi munkahelyek

  • Dél-Pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet, Hematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztály
  • Oktogon Medical Center

Hematológia magánrendelés árak

Hematológia árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás