Kiemelt Prémium esztétikai kezelésekkel bővültek a szolgáltatásaink!

Szemöldökemelés

Szemöldökemelés

Disney Eyes kezelés

 
A Disney Eyes kezelés alapját a botox injekciók adják, melyek megfelelő helyre történő befecskendezése lehetővé teszi, hogy a szemöldök megemelkedjen pontosan úgy, mint ahogyan azt a Walt Disney hercegnőinél láthattuk.
 
Különösen azok számára előnyös, akik szeretnének vonzóbb szemeket és nyitottabb kialakítású tekintetet, de az életkorból fakadóan megereszkedett szemhéjak javítására is ideális választás.
 
Maga a kezelés teljesen fájdalommentes, és a tényleges beavatkozás ritkán tart tovább 10-15 percnél, az eredmény akár 3-6 hónapig is megmaradhat, a kezelés ismétlése nélkül pedig visszaáll a szemek eredeti állapota.
 

Fox Eyes kezelés

 
A Fox Eyes, vagy más néven rókaszem kezelés egy speciális fiatalító beavatkozás, mely azon túl, hogy gyors és hatásos eredményt nyújt, teljes egészében veszélytelen, hiszen maguktól felszívódó természetes alapanyagokat alkalmaznak hozzá.
 
Fájdalommentes, vágás és hegesedés nélküli beavatkozás, aminek részeként a szemöldök külső íve kerül megemelésre, mely nemcsak vadítóbb hatást kelt, hanem képes feszesíteni a megereszkedett szemöldököt, illetve nyitottabbá teszi a tekintetet is.
 
A kezelés a szálbehúzásos arcfiatalító beavatkozásra épül, aminek részeként olyan speciális, biológiailag lebomló szálak kerülnek bevezetésre az arcbőrbe, melyek ezt követően fokozzák a kollagén termelését és hosszú hónapokig biztosítják a szem körüli ráncok kisimulását.

Szemöldökemelés magánrendelés árak

Szemöldökemelés árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Hívás