1. Szakrendeléseink
  2. Esztétika
  3. Szálbehúzásos arcfiatalítás
Kiemelt Prémium esztétikai kezelésekkel bővültek a szolgáltatásaink!

Szálbehúzásos arcfiatalítás

Szálbehúzásos arcfiatalítás

Mi az a szálbehúzásos arcfiatalítás?

A szálbehúzásos arcfiatalítás egy speciális szépészeti beavatkozás, mely lehetőséget ad a mély ráncok és a megereszkedett arcbőr kisimítására műtéti beavatkozás nélkül, sőt visszaadja az arc kontúrjait és vonalait, ezáltal fiatalosabbá és teltebbé varázsolva a páciens megjelenését.
 
Az eljárás előnye, hogy nem kell hozzá megvágni az arcot, nem hegesedik és nagyon csekély fájdalommal jár, sőt a felépülési idő is elhanyagolható. A bőrbe húzott szálak teljes egészében természetes alapanyagból készülnek és felszívódásuk következtében képesek serkenteni a kollagéntermelést.
 
A szálbehúzásos arcfiatalítás eredménye akár másfél-két évig is látványos maradhat, hiszen a szálak felszívódását követően a kötőszövetek sokáig feszesen tartják a bőrt, az extra kollagén hatására pedig képesek megújítani önmagukat.
 
Klinikánkon többféle szálbehúzásos arcfiatalító beavatkozás közül lehet választani:
 
  • PDO: teljes arcmegújítás és tartásnövelés (akár 50-60 szálra is szükség lehet hozzá)
  • COG: 3-3, 6-6 lifting húzóerejű
  • Siluette Soft: a legerősebb fiatalító hatású eljárás

Mi az a tokaszálazás?


A tokaszálazás egy specializált, egy testrészre fókuszáló szálbehúzásos arcfiatalító beavatkozás, mely műtét-, ezáltal hegek és jelentősebb lábadozási idők nélkül képes eltüntetni a megereszkedett tokát.

 
A tokához kapcsolódó szépészeti problémák nagyon gyakoriak már a fiatalabbak körében is, így kifejezetten nekik szól ez a rendkívül minimális fájdalommal járó és teljesen veszélytelen beavatkozás abban az esetben, ha szeretnék eltüntetni az áll alatt megereszkedett bőrt.
 
A beavatkozás során speciális, biológiailag lebomló szálakat ültetnek a bőr alá azokon a pontokon, ahol szükség van extra kollagén termelésére, mely hónapokig garantálja a toka feszességét és eltűnését, a szálbehúzás ismétlése nélkül azonban hosszabb távon visszaáll a korábbi állapot.
 

Szálbehúzásos arcfiatalítás magánrendelés árak

Szálbehúzásos arcfiatalítás árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Hívás