Blog
  1. Híreink
  2. Teázzunk bőrünk szépségéért
Menü
Blog
  1. Híreink
  2. Teázzunk bőrünk szépségéért
Kiemelt Szeretne tartós eredményt elérni, teljes életmód váltásban, gyomorballon beültetéssel? A Slim Beauty terápiát, személyre szabottan állítjuk össze, minden kedves Páciensünk számára. Március 31-ig -10% kedvezménnyel a SLIM BEAUTY THERAPY csomag árából!

Teázzunk bőrünk szépségéért

Teázzunk bőrünk szépségéért

Cikkünkben bemutatjuk, hogy az ajánlott napi vízfogyasztás mellett, melyek azok a gyógyhatású teák, amelyek fogyasztása nem csupán a dehidratált állapotunkat javítják, hanem bőrünk épségének és szépségének megóvásához is hozzájárulnak.

Zöld tea a sejtek megújulásáért

Elsőként említjük a listánkon a zöld teát, amely ismert immunerősítő és magas antioxidáns tartamának köszönhetően jelentős mértékben tud segítséget nyújtani a sejtek regenerálódásában. A zöld tea méregtelenítő hatású is egyben, rendszeres fogyasztásával szervezetünk képessé válik a lerakódott méreganyagok kiürítésére.

Borsmenta teával a pattanásos bőr ellen

Szintén kiváló antioxidáns hatással bír a borsmenta tea. Kevesen tudják, de a benne lévő antioxidánsok zsírbontó hatással bírnak, így a bőr egyes rétegeiben található zsírt hatékonyan képesek lebontani, ezzel annak zsírtaralmát csökkentik, mely segítségével az aknés bőr képes kitisztulni.

Kamillatea az aknés bőr kezelésére

A kamilla közismerten bőrszépítő, méregtelenítő gyógynövény. A kamillatea remek gyulladáscsökkentő és hámképző hatású, így a pattanásos vagy ekcémás bőr kezelése során hatékony segítségünk lehet.

Maté tea a bőr kitisztításáért

A maté tea főként bőrtisztító hatása miatt ismert, a kozmetikában rengeteg bőrápoló termékben is megtalálható, hiszen rengeteg ásványi anyaggal és vitaminnal járul hozzá az immunrendszer és a bőr egészséges működéséhez.

Hívás