Blog
  1. Híreink
  2. Teázzunk bőrünk szépségéért
Menü
Blog
  1. Híreink
  2. Teázzunk bőrünk szépségéért

Teázzunk bőrünk szépségéért

Teázzunk bőrünk szépségéért

Cikkünkben bemutatjuk, hogy az ajánlott napi vízfogyasztás mellett, melyek azok a gyógyhatású teák, amelyek fogyasztása nem csupán a dehidratált állapotunkat javítják, hanem bőrünk épségének és szépségének megóvásához is hozzájárulnak.

Zöld tea a sejtek megújulásáért

Elsőként említjük a listánkon a zöld teát, amely ismert immunerősítő és magas antioxidáns tartamának köszönhetően jelentős mértékben tud segítséget nyújtani a sejtek regenerálódásában. A zöld tea méregtelenítő hatású is egyben, rendszeres fogyasztásával szervezetünk képessé válik a lerakódott méreganyagok kiürítésére.

Borsmenta teával a pattanásos bőr ellen

Szintén kiváló antioxidáns hatással bír a borsmenta tea. Kevesen tudják, de a benne lévő antioxidánsok zsírbontó hatással bírnak, így a bőr egyes rétegeiben található zsírt hatékonyan képesek lebontani, ezzel annak zsírtaralmát csökkentik, mely segítségével az aknés bőr képes kitisztulni.

Kamillatea az aknés bőr kezelésére

A kamilla közismerten bőrszépítő, méregtelenítő gyógynövény. A kamillatea remek gyulladáscsökkentő és hámképző hatású, így a pattanásos vagy ekcémás bőr kezelése során hatékony segítségünk lehet.

Maté tea a bőr kitisztításáért

A maté tea főként bőrtisztító hatása miatt ismert, a kozmetikában rengeteg bőrápoló termékben is megtalálható, hiszen rengeteg ásványi anyaggal és vitaminnal járul hozzá az immunrendszer és a bőr egészséges működéséhez.

Hívás