Blog
  1. Híreink
  2. Dezodor helyett hónalj b.tox: egyre népszerűbb az izzadásgátlás új formája
Menü
Blog
  1. Híreink
  2. Dezodor helyett hónalj b.tox: egyre népszerűbb az izzadásgátlás új formája

Dezodor helyett hónalj b.tox: egyre népszerűbb az izzadásgátlás új formája

Dezodor helyett hónalj b.tox: egyre népszerűbb az izzadásgátlás új formája
A túlzott verejtékezés az emberek igen nagy százalékát érinti, jelentősen megkeserítve az életüket. Nemcsak a kellemetlen szagoktól kell tartani, a látványa is zavaró. Bár a dezodorok segítik a szagok semlegesítését, az izzadást nem szüntetik meg teljesen. Ekkor jöhet képbe az egyre népszerűbb hónalj b.tox kezelés.

Mi okozza a fokozott izzadást?

 
A verejtékezés a test normális működésének része, aminek célja a testhőmérséklet szinten tartása. Sok ember viszont nemcsak a hőségben vagy fizikai megerőltetés hatására izzad, hanem mondhatni folyamatosan. Ennek több oka is lehet, például a stressz vagy bizonyos betegségek –pajzsmirigy, cukorbetegség, hormonális- és idegrendszeri rendellenességek- kialakulása. Az alkohol, továbbá a túlzott koffeinfogyasztás is előidézheti a tüneteket. Elsődleges feladat tehát ennek a kivizsgálása.
A beavatkozás enyhe fájdalommal jár, így lehet kérni Lidocain krém alkalmazását. Hónaljanként 10-15 tűszúrást végeznek, és átlagosan 20-30 percig tart a kezelés. Teljesen biztonságos, az eljárást követően enyhe bőrpír, duzzanat léphet fel, de nem minden esetben. Lábadozással nem jár, viszont figyelni kell arra, hogy az eljárást követő néhány napban nem szabad gyantáztatni, szoláriumozni, napozni, szaunázni, illetve forró fürdőt venni. Az izzadtság teljes megszűnése körülbelül 10 nappal a kezelés után következik be. Az idegeket tartós károsodás nem éri, így korlátlan mennyiségben, a hatás elmúlása után ismételhető a kezelés.

Gyors és egyszerű eljárás az izzadásgátlásra, sebészi beavatkozás nélkül!
 
A beavatkozás megkezdése előtt a plasztikai sebész szakorvos körül határolja a kezelendő területet. Az érzéstelenítést követően a plasztikai sebész az előre megtervezett és bejelölt pontokon befecskendezi a b. toxin hígított oldatát. A hatóanyag blokkolja az izzadságmirigyek működését, azáltal, hogy megbénítja az idegeket, ezáltal csökkenti a verejtékezés mértékét. Az izzadáskezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, érzéstelenítő sprayt és jegelést alkalmazva, mindössze harminc percet vesz igénybe. A b. toxin, ideiglenesen blokkolja az izmokhoz érkező idegjeleket a kezelt régióban, ezáltal a kezelés segítségével lehetőség van az izzadást termelő mirigyek kiengedő izomzatának időszakos blokkolására a hónalj, tenyér és a talp területén is.
Az injekció beadási helye, módja és a hatóanyag mennyiségének helyes megválasztása határozza meg a kezelés eredményességét. Egy-egy terület izzadásának csökkentésére 6 hónapig akár egyetlen kezelés is elegendő. Ez a kezelés nem végleges hatású beavatkozás, ezért az egyéni adottságoktól függően időnként ismételni kell.

Hatása 3-5 nap elteltével válik érzékelhetővé.
 

Hívás