Rózsa Ágnes

Dietetika

Rózsa Ágnes

Rendelési idő

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Rózsa Ágnes
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Rózsa Ágnes
biográfia

Dietetikusként segítek megtalálni az egészséges táplálkozás és az örömteli étkezés összhangját egészségesek és betegek, várandósok, kis és nagy gyermekek, középkorúak és idősek részére egyaránt. Ennek egyik színtere a személyre szabott dietetikai szaktanácsadás.

A hozzám forduló páciensek számára a táplálkozási és életmódbeli felmérés (anamnézis felvétele és testösszetétel mérése) után táplálkozási tanácsokat adok preventív céllal, betegség esetén pedig segítséget nyújtok a terápiás étrend összeállításában. Tapasztalatom szerint a rövid diéták és „kúrák” helyett az egészségtudatos táplálkozási szokások kialakítása és az életmódváltás vezet valódi eredményhez, amely a személyre szabott tájékoztatás, diétás szaktanácsadás, s az ezt követő gyakorlás során valósulhat meg.

Várom a gyermeküket tervezőket és a kisgyermekes szülőket, hogy a megfelelő étrendi szokások kialakításával segítséget nyújtsak az egészséges felnőttkor megalapozásához. Gyermekek (nagykorú kísérővel) és felnőttek is fordulhatnak hozzám a korosztályukra jellemző étkezéssel, tápanyagszükséglettel, a divatos étrendi irányzatokkal kapcsolatos és egyéb kérdéseikkel, illetve táplálkozási és étkezési panaszaikkal.

Dietetikusi diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán szereztem. Szakdolgozatom témája az elhízás, kezelése és utókövetése volt. Táplálkozástudományi mesterképzés (SOTE – Budapesti Corvinus Egyetem) diplomamunkámban a csökkentett szénhidrát- és a csökkentett zsírtartalmú diéták rövid- és hosszútávú hatásait, eredményeit vizsgáltam.

Dietetikai hivatásomat az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézetben kezdtem. 2008 óta dolgozom magánpraxisban. Elsősorban emésztőrendszeri panaszokkal, betegségekkel (puffadás, székrekedés, hasmenés, reflux, máj, epe, hasnyálmirigy betegségei, gyulladásos bélbetegségek), cöliákiával, táplálékallergiával, -intoleranciával és a cukorbetegség étrendjével foglalkozom. Tanácsokkal segítem a testtömeg rendezését (fogyás, hízás), figyelembe véve az esetleges társbetegségeket (szív- és érrendszeri, endokrin, mozgásszervi stb.) is.

Az egyéni és csoportos táplálkozási, illetve diétás tanácsadások mellett, szakmai továbbképzések előadójaként és leendő egészségügyi szakdolgozók oktatójaként is lehetőségem nyílik az evidenciákon alapuló táplálkozástudományi ismeretek terjesztésére. Jómagam is folyamatosan képzem magam, hogy naprakész tudással járulhassak hozzá a hozzám forduló páciensek hosszútávú eredményességéhez, elégedettségéhez.

Az alábbi szakmai társaságoknak vagyok tagja:

  • Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) - 2008 januárjától Vezetőségi tagként
  • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK)
  • Magyar Táplálkozástudományi Társaság (MTTT).

Szakmai munkámért az MDOSZ-től

  • 2010-ben „Az Év Tudományos Dietetikusa”,
  • 2016-ban a „Pro Diaeta Sana” díjat kaptam.

2013-tól Élelmezés- és táplálkozás-egészségügyi szakértő vagyok.

Rendelési idő: Csütörtökönként.

Dietetika magánrendelés árak

Dietetika árak
  • Dietetikai szaktanácsadás (90 perc) 50000 Ft
  • Dietetikai kontroll konzultáció (60 perc) 30000 Ft

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás