Dr. Zolnay Péter

Reumatológia

Dr. Zolnay Péter elismert reumatológus szakorvos több évtizedes szakmai múltjával és páratlan elhivatottságával várja az Oktogon Medical Center pácienseit minden mozgásszervi panasz kapcsán.

Dr. Zolnay Péter

Rendelési idő

Rendelési cím

  • Oktogon Medical Center 1 - A rendelési idők változhatnak 1062 Budapest, Andrássy út 46. 1. em 9/a Az aktuális időpontokat időpontfoglalási rendszerünkben találja
Dr. Zolnay Péter
Időpontfoglalás Visszahívást kérek Biográfia megtekintése Árak

Bemutatkozás

Dr. Zolnay Péter
biográfia

1989-ben, a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán diplomáztam, majd 1994-ben reumatológia és fizioterápia szakvizsgákat tettem. 2011-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen menedzsment szakirányban közgazdász diplomát szereztem.

Több mozgásszervi megbetegedésekkel foglalkozó intézmény után az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben dolgoztam főorvosként, de praktizáltam egyetemi klinikákon Párizsban és Zürichben is, ahonnan mind értékes tapasztalatokkal tértem haza. Szerencsésnek tartom magam, hiszen gyógyszerkutató cégnél vezető beosztásban foglalkozhattam különböző, a mozgásszervi betegségekre alkalmazott gyógyszerek kifejlesztésével és terápiás alkalmazásával.

A “mozgás könnyedsége” magyarországi program orvosszakmai vezetőjeként proaktívan teszek a mozgásszervi betegségek megelőzéséért és kezeléséért.

Kollégáimmal azért dolgozunk, hogy senkinek se kelljen kiesnie a munkából vagy lemondani megszokott életminőségéről. Az utóbbi néhány évtizedben alaposan megváltoztak az életkörülményeink, civilizációs problémák jelentkeztek. Legtöbbször ülő helyzetben dolgozunk: tárgyalásokon veszünk részt, monitorok előtt görnyedünk. Így ma már a reumatológus sem feltétlenül az idősebbek kezelőorvosa, hiszen egyre gyakrabban keresnek fel a harmincas-negyvenes korosztályból is.

Sajnos még mindig sokan halogatják a kivizsgálást, és akkor érkeznek meg hozzánk, amikor a fájdalom már a mindennapi tevékenységükben korlátozza őket. Ez a halogató hozzáállás nagyon veszélyes mozgásszervi betegségek esetén. A visszafordíthatatlan elváltozások megelőzéséért és a teljes gyógyulásért mielőbb érdemes specialistához fordulni.

Én a szakmaiságban hiszek, nem a jól hangzó ígéretekben – fontos, hogy ne csak ideig-óráig szüntessem meg pácienseim fájdalmait, hanem tartós javulást érjek el. 

Ugyanilyen hangsúlyos számomra a betegekkel folytatott aktív kommunikáció, a válaszadás minden felmerülő kérdésre, félelemre, hiszen a betegekre szánt idő megtérül és segít az orvosnak megtalálni a legjobb utat a gyógyításban!

Reumatológia magánrendelés árak

Reumatológia árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

A foglalás lemondása vagy módosítása a kapott időpont előtt több, mint 1 órával ingyenes. Az 1 órán belüli lemondások, vagy meg nem jelenések esetén a kezelések árának 100%-át páciensünk köteles megfizetni.
Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Fizetési lehetőségek: készpénz és bankkártya

Időpontfoglalás