Vissza az orvosokhoz
Vissza az orvosokhoz

Dr. Konkoly Thege Edit

(Fül orr gégészet)

Orvosi tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol az átalános orvosi diplomát 1974-ben szereztem meg. Fül-orr-gégészetből 1979-ben szakvizsgáztam, majd 1989-ben audiológiai szakvizsgát is tettem.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem a gyermek- és felnőtt fül-orr-gégészeti betegellátásban.

Orvosi pályafutásomat a budapesti Szent István Kórház fül-orr-gégészeti fekvőbeteg osztályán kezdtem, ahol több mint húsz évig a szakorvosi vizsgálatok mellett felnőtteken és gyermekeken egyaránt végeztem műtéteket is. Orvosi működésem alatt sürgősségi ügyeletet is rendszeresen elláttam.

A kórházi orvosi tevékenységet követően a járóbeteg ellátásban kamatoztattam elméleti és gyakorlati tudásomat.

Az utóbbi húsz évben Budapest XVIII. kerületi szakrendelőjében, mint rendelésvezető főorvos dolgoztam és láttam el a fül-orr-gégészeti és hallás panaszokkal érkező pácienseket.

Folyamatosan képzem magam, részt veszek a fül-orr-gégészeti szakma számára szervezett kongresszusokon és továbbképzéseken. A Lőrinci Orvosnapokon rendszeresen számolok be a szakrendeléseken előforduló esetekről. Nevemhez fűződik, hogy a nagyothalló betegek hallókészülékkel történő ellátásáról is én gondoskodtam.