Ráncfeltöltés

Ráncfeltöltés

Elhatározás – Találkozás a plasztikai sebésszel

Az idő előre haladtával arcunk bőre is folyamatos változáson esik át. A napfény és egyéb környezeti behatások finom kis barázdákat, ráncokat okoznak. Ahogy öregszünk a zsírtermelő mirigyek aktivitása csökken, a bőr szárazabbá válik, elveszti korábbi rugalmasságát, feszességét. Ez a folyamat sajnos megállíthatatlan, így ezekkel a tényekkel előbb utóbb mindenkinek szembesülni kell. Ilyenkor fordulunk szakemberhez, akik komoly műtéti beavatkozás nélkül vissza tudják adni az arc fiatalos megjelenését. Évről évre nő a nem invazív, műtét nélküli beavatkozások száma. Az injektábilis implantátumok segítségével az arcon található ráncok, ilyen például a homlok „mimikai ráncok”, a glabella, a szemöldök, és az orr-száj mentén található kis redő ráncok eltüntethetőek vagy halványíthatóak.

Az első konzultáción plasztikai sebészünk egy állapotfelmérést végez, megvizsgálja arcbőrét, felméri annak aktuális állapotát. Amennyiben korábban már átesett ráncfeltöltésen, arról mindenképpen szükséges tájékoztatni a plasztikai sebészét. A vizsgálat során átbeszélik, hogy arcának mely ráncait szeretné eltüntetni, halványítani. A szakember felállít egy anamnézist, tájékoztatja Önt a szükséges beavatkozás menetéről és a használandó töltőanyagok típusáról.

Nagy pillanat – Ráncfeltöltés

Az arcon fellelhető ráncok közül azon lehet injektábilis implantátummal segíteni, ami vagy kötőszöveti sorvadás, vagy volumenhiány miatt lépett fel. Plasztikai sebészetünk csak felszívódó vagy úgy nevezett reverzibilis töltőanyagokat használ. A ránfeltöltés során érzéstelenítő injekció egyáltalában nem indokolt, mert maga az érzéstelenítő injekció fájdalmasabb, mint a feltöltés. Ebből kifolyólag érzéstelenítő krémet és Lidocain spray-t használunk. Beavatkozásnál plasztikai sebészünk fertőtleníti a bőr felszínét, érzéstelenít, majd egy nagyon vékony tű segítségével bejuttatja a töltőanyagot. Az egész tevékenység 20-25 percet vesz igénybe.

A plasztikai sebész kulisszatitkai – Mi történik a ráncfeltöltés során?

A beavatkozásnak többfajta technikája lehetséges, mélységét, irányvezetését, a beadás folytonosságát figyelembe véve. A plasztikai sebészünk a konzultáción teljeskörű tájékoztatást ad a lehetőségekről és az Ön számára legoptimálisabb beavatkozási technikát fogja alkalmazni. Orvosaink a legmodernebb hialuronsav hatóanyagú, CE és FDA tanusítvánnyal rendelkező töltőanyagokat használják. A hialuronsav természetes formában az emberi szervezetben is megtalálható. A kor előre haladtával a szervezetben a mennyisége csökken. Ezt lehet injektábilis implantátum formájában újra a szervezetbe juttatni. A feltöltés folyamata minimális fájdalommal, és enyhe bőr pírrel jár.

Lábadozás – Beavatkozás utáni időszak

A ráncfeltöltés nem invazív – műtéti eljárás, így igazán felépülési időszakról sem kell beszélnünk. Közvetlenül a beavatkozást követően munkába állhat, végezheti szokásos teendőit. Ritka esetben előfordul bevérzés, duzzanat, de az rövid időn belül, 1-2 nap alatt elmúlik.

A megelégedettség – Ránctöltés eredménye

A ráncfeltöltés eredménye közvetlen a beavatkozás után szembetűnő, a paciens arcának vonalai finomodnak. Tükörbe nézve az ember 10 évvel fiatalabb önmagát látja.

Ráncfeltöltés magánrendelés árak

Ráncfeltöltés árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Hívás