Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés

Elhatározás – Találkozás a plasztikai sebésszel

Az ajakfeltöltés egy olyan esztétikai jellegű beavatkozás, melynek a célja az önbizalom megnövelése az ajkak teltebbé és fiatalosabbá tételével. A nőiesség egyik fontos szimbóluma a vonzó telt ajak, ezáltal az egyik leggyakrabban kért esztétikai beavatkozás az ajkak hialuronsavas feltöltése, mellyel eltüntethetők a száj körül levő ráncok, növelhető az ajkak vastagsága, teltsége. A plasztikai sebész minden esetben figyelembe veszi az egyéni adottságait, elvárásait és ezek alapján választja ki Önnek a legmegfelelőbb korrekció típust és feltöltő anyagot.

Nagy pillanat – Az ajakfeltöltés

Az ajkak teltebbé tétele felszívódó töltőanyag beinjekciózásával történik. A kezelést megelőzően helyi érzéstelenítés is kérhető, hasonlóan, mint a fogorvosi beavatkozáskor. Az ajaktöltés során a töltőanyagot az ajakkontúr vonala és a bőr által határolt rész találkozásánál vezeti be a plasztikai sebész. A tű nagyjából 2-3 mm mélyen hatol be a bőr felszíne alá és ezzel formálja telté az ajkak kontúrját. Az ajak vastaggá tételéhez a nyálkahártyafelöli oldalon töltik be az injektábilis implantátumot. A hialurosav alapú készítmény a tű visszahúzása közben több helyre lesz betöltve. Egy ilyen jellegű beavatkozás átlagos időtartama 20-30 perc. Plasztikai sebészeink kizárólag CE és FDA tanúsítvánnyal rendelkező, kiemelkedő hatás tartalmú és biztonságos hialuronsav alapú készítményt használnak.

A plasztikai sebész kulisszatitkai – Mi történik az ajakfeltöltés során?

Az injektábilis implantátumoknak alapvetően két nagy típusa létezik: vannak a felszívódó és a nem felszívódó feltöltő anyagok. Az utóbbi típus a korábban gyakran használt szilikon olaj, amit Magyarországon már nem engedélyeznek ilyen jellegű felhasználásra, mert túl sok egészségügyi károsodást és szövődményt okozott. Plasztikai sebészeink kizárólag a felszívódó hialuronsav alapú készítményeket javasolják és használják. Az ilyen jellegű felszívódó feltöltőanyagok eljárásonként és típusonként változó 8-14 hónap alatt ürülnek ki az ember szervezetéből. Emiatt sem okoz semmilyen tartós egészségkárosodást, viszont ennek okán a szép eredmény csak akkor lesz tartós, ha a beavatkozást bizonyos időközönként megismétlik.

Lábadozás – Beavatkozás utáni időszak

Az ajaktöltést követően bőrpír, enyhe duzzanat előfordulhat, de ezek a tünetek pár nap után eltűnnek. A feltöltés utáni napokban kerülje a rágógumizást, a száj masszírozását, a fogászati kezeléseket. Két – három nap elteltével újra sminkelhet, de a sminktetoválás a szájkontúr mellett még 1 hónapig kerülendő. Igyekezzen a beavatkozást követő három- négy hétben a szoláriumot is mellőzni a megfelelő eredmény érdekében. Az ajaktöltést követően a szövődmények előfordulási esélye csekély abban az esetben, ha a plasztikai sebész utasításait betartja. Ritka szövődmény az aszimmetria, a bevérzés, az ajkak átmeneti érzéketlensége, vagy a hosszabb ideig fennálló duzzanat.

A megelégedettség – Az ajaktöltés eredménye

A szájfeltöltés nagyon látványos tud lenni, közvetlen a beavatkozás elvégzését követően az ajkak teltebbnek látszanak a száj körüli ráncok kisimulnak. A beavatkozás eredményeképpen az egész arc megfiatalodik, kisugárzása nőiesebb és vonzóbb lesz.

Ajakfeltöltés magánrendelés árak

Ajakfeltöltés árak

Extra díjaink a vizsgálati díjakon felül értendőek, ezért a vizsgálati díjakon túl számítjuk fel!

Összes megtekintése

Az alábbi egészségpénztári kártyákkal fizethet:

Hívás